Hirdetés

Elindult a Békemenet: Fásy Ádám és Pataky Attila is megjelent

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta tizedik alkalommal, ezúttal a "Magyarország maradjon a béke szigete!" mottóval meghirdetett szombati megmozdulás résztvevői a Lánchíd pesti oldaláról a Margitszigetre vonulnak, ahol 15 órakor Orbán Viktor mond beszédet. Lapunk arról is beszámolt, hogy a szervezők minden idők legnagyobb Békemenetére számítanak.

A 24.hu beszámolója szerint nemsokkal 13 óra után elindult a Békemenet, miközben kisütött a nap is. Míg gyülekeztek az emberek az eseményre, addig többször is eleredt az eső. Közben sorra érkeztek meg a politikusok és a magyar sztárok. Az eseményen kiderült az is, hogy Vidnyánszky Attila rendezi a színpadi produkciót Orbán beszédénél.

Fél egykor megérkezett a helyszínre Deutsch Tamás is, a Fidesz EP-listavezetője, majd később Semjén Zsolt, Bayer Zsolt és Bencsik András is. A lap beszámolója szerint befutott még Pataky Attila, Németh Szilárd és ifj. Lomnici Zoltán is.

13 óra után el is indult a Békemenet, ahol feltűnt Fásy Ádám, Stefka István, Fritz Tamás és Csizmadia lászló is. A lap szerint elől menetelnek olaszok és litvánok is. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés