Hirdetés

Gáspár Győző: számomra a béke és Magyarország nagyon fontos

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Gáspár Győző a Fideszhez való csatlakozásáról és a békéről is beszélt a legújabb interjújában.

Ahogy arról a Naphíre is beszámolt, Gáspár Győző hivatalosan is csatlakozott a Fideszhez, a napokban át is vehette a tagsági kártyáját. A csatlakozás nem volt annyira meglepő, hiszen az orosz-ukrán háború kitörése óta vállalja a politikai nézeteit, ráadásul a tavaly március 15-én megtartott Békemeneten is jelen volt, ráadásul az első sorban vonult. Most a Telexnek beszélt a politikai hovatartozásáról.

Nincs abban semmiféle haszon, meg semmiféle olyan dolog, amitől előbbre tudnék menni. Sokan megvádoltak azzal, hogy majd több munkát kapok azért, mert én fideszes vagyok, vagy több helyre jutok be. Szerintem ez nem igaz

- mondta Győzike azzal kapcsolatban, hogy csatlakozott a nagyobbik kormánypárthoz. Hozzátette, a Békemenetre is azért ment el, mert fontos volt neki a béke melletti kiállás, amiért kapott hideget is és meleget is. Mint fogalmazott, éppen az orosz-ukrán háború hozta elő belőle, hogy nyilvánosan is felvállalja a pártszimpátiáját.

Győzike átvette a Fidesz tagsági kártyáját
Győzike átvette a Fidesz tagsági kártyáját

Számomra a béke és Magyarország nagyon fontos

- emelte ki Győző, aki az interjú során arról is beszélt, hogy a Fideszen belül kik a példaképei. "Nagyon szeretem a Szijjártó Péter miniszter urat, Kocsis Mátéval pedig három hete -találkoztunk először, de nagyon-nagyon örültem, mert annyira szeret engem, hogy elájultam – nem gondoltam volna" - hangsúlyozta a zenész, aki elárulta azt is, hogy nagyon szimpatikusnak tartja Hollik Istvánt, Lomnici Zoltánnak pedig sokat köszönhet, a mentoraként tekint rá.

A Fidesz tavalyi választási kampányáról is beszélt, ugyanis a választást megelőző öt hétben a vejével járták a városokat és falvakat, ahol arra biztatták az embereket, hogy menjenek el szavazni. "azt az öt hetet csodálatos öt hétnek tartom, és baromira örülök annak, hogy amikor a miniszterelnök úr kimondta, győztünk, ott állhattam a közelében. Nagyon büszke vagyok rá, hogy ő a miniszterelnökünk" - tette hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés