Hirdetés

Ez már háború, csatát indított a Lidl a vásárlókért - nézze, mire készülnek

Nap Híre portré Nap Híre

Már árulják a magyarok kedvencét

Hivatkozás másolása

A Lidl már nagyon készül a karácsonyra. Az első decemberi szórólapból pedig az is kiderül, hogy a frissen sütött termékek között ott lesz sok magyar süteménye, a bejgli is.

És hogy a részletekről is beszéljünk kicsit. A Lidl 2022-ben is három különböző bejglivel készül az ünnepi szezonra. A kiskereskedelmi élelmiszerlánc kínálata, legyen szó akár a prémium, akár a helyben sült verzióról, évek óta kiemelkedő helyezést ér el a különböző bejgli-teszteken az üzletek által forgalmazott termékek körében - írja a portfolio.hu.

A 295 grammos, helyben sült bejgli mákos, diós és gesztenyés ízben lesz kapható, 699 forintért. Az üzletlánc bejgli kínálatának gyorsfagyasztott verziója a legkedvezőbb kilós áron, de csak mákos ízben lesz elérhető. A két, 350 grammos bejglit tartalmazó csomagért 1399 forintot kell kifizetnie annak, aki ezt a terméket akarja megvásárolni. 

Érdekesség, hogy az infláció a karácsonyi bejglit is megtépázza. 40 százalékos emelkedés van mindkét terméknél. És mivel a többi lánc, az Aldi, a Tesco is készül hasonló süteménnyel, mondhatjuk, ez már szinte háború, beindult a harc karácsony előtt a magyar vásárlókért.

Korábban írtunk már egy másik hazai kedvencről. A kürtőskalács árak is elszálltak, főleg a karácsonyi vásárokban. A budapesti Vörösmarty téren például horror áron lehet megvenni, ha valaki nem csak forralt bort szeretne inni a hidegben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés