Hirdetés

Hatalmas bejelentést tett az ATV népszerű műsorvezetője, majd kicsattan a boldogsától

Nap Híre portré Nap Híre

Hatalmas változást hozott Stohl Luca életében az, hogy édesanya lett és most egy újabb kihívás előtt áll, amelyről boldogan beszélt.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, április végén búcsúzott el a képernyőtől, majd alig egy héttel később meg is született Stohl Luca első gyermeke. Az ATV műsorvezetője három hónappal a kis Róza születése után lapunknak elárulta, hogy a feje tetejére állt az életük, de nagyon hálásak a sorsnak, hiszen a kislánya igazán jó gyerek.

Most azonban nagyszerű hírt közölt a népszerű műsorvezető, ugyanis közölte, hogy

hamarosan visszatért a képernyőre.

Emellett továbbra is gondosan neveli a féléves kislányát, sőt egy másik meglepetéssel is előrukkolt, ugyanis társtulajdonosa és arca lett egy biokozmetikumokat gyártó cégnek - írja a Bors.

Hat hónapja, a babám születése óta már eleve egy új időszámításban vagyok, de az, hogy összetalálkoztam ezzel a márkával, most úgy tűnik, összefésüli a dolgokat az életemben. Úgy érzem, hogy most minden a helyén van. A logisztika pedig valóban más értelmet nyert az életünkben, de szerencsére nagy és támogató családom van, akik nagyon sokat segítenek. A pihenésre most nincs túl sok időm, de nem panaszkodom. Sőt, a képernyőre is hamarosan visszatérek, úgyhogy tényleg nem unatkozom

- mesélte lelkesen az ATV híradósa.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés