Hirdetés

Váratlan bejelentést tett a világbajnok Messi

Garai Kitti portré Garai Kitti

Bár korábban Lionel Messi úgy nyilatkozott, hogy valószínűleg ez lett pályafutása utolsó válogatott szereplése, úgy tűnik, a tegnapi siker után meggondolta magát. Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, Argentína nyerte a katari foci-vb-t.

A katari világbajnokság legjobbjának választott játékosa a siker után elárulta: még folytatja a válogatottban - írja az M4sport.

"Őrület, a legszebb dolog, ami csak létezik" - nyilatkozta a meccs után Messi, aki egy percre sem akarta elengedni a vb-trófeát. "Nézzétek, milyen gyönyörű. Nagyon akartam és Isten megadta nekem. Volt egy érzésem, hogy megfogja. Bár sokat szenvedtünk érte, de megszereztük. Alig várom, hogy hazatérjünk Argentínába és lássuk az őrületet" - tette hozzá. 

Messi meghatódva azt is elárulta, mindenki a vb-trófeáról álmodik gyermekként, és szerencsésnek érzi magát, hogy mindent elért, ami eddig hiányzott neki. Az argentin klasszis egy váratlan bejelentést is tett a mérkőzés után: folytatja a nemzeti csapatban

"Természetesen enélkül nem akartam lezárni a karrieremet, most már nem is kívánhatnék többet. Hála Istennek mindenem megvan. Egy ilyen karrier végén ez fantasztikus, mi jöhet még? Megnyertem a Copa Américát, a világbajnokságot. Imádok futballozni, élvezem, hogy a válogatott részese lehetek, szeretnék még néhány meccs erejéig világbajnokként is az lenni" - árulta el.

A torna végén az egyéni elismeréseket is zsebelték az argentinok: Enzo Fernández lett a legjobb fiatal játékos, Emiliano Martínez a legjobb kapus és Lionel Messi az aranylabdás.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés