Hirdetés

Lehullhat a lepel az új árstopos termékekről - rendkívüli bejelentésre készül a kormány

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A hírek szerint az Orbán-kormány a szerda délelőtti Kormányinfón ismertetheti az új hatósági áras termékek listáját. A kormányülést követően Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő tesz bejelentéseket.

Korábban Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter és Orbán Viktor miniszterelnök is beszélt arról, hogy a jövőben a kormány kibővítheti a hatósági áras termékek listáját. A miniszter korábban azt nyilatkozta, hogy a listára olyan termékek kerülhetnek fel, amelyek drágulása 40 százalék felett van és Magyarországon is előállíthatók - írja az ATV.

Navracsics Tibor, területfejlesztési miniszter az ATV-ben kedd reggel azt mondta Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársának kérdésére: nagy valószínűséggel döntés születik a szerdai kormányülésen az újabb árstopokról.

Minden jel arra utal, hogy rendkívüli bejelentésre készül a kormány a mai napon. Arra a felvetésre, hogy a tojás kaphat-e ársapkát, úgy fogalmazott, nem ő az előterjesztő, azok a kollégái fognak erről dönteni, akik ehhez jobban értenek. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés