Hirdetés

Itt a drámai bejelentés, gyászol Bruce Willis felesége

Garai Kitti portré Garai Kitti

Drámai bejelentést tett Emma Heming: hónapok óta mindennap gyászol.

Bruce Willis egy évvel ezelőtt vonult vissza a színészettől a betegsége miatt. Felesége most a színész születésnapján arról vallott, hogy gyásszal telnek a napjai. 

Látom az üzeneteket, a történeteket, amiket megosztotok, és csak annyit tudok mondani, hogy köszönöm. Sírással kezdtem a reggelt, ezért van bedagadva a szemem, de úgy gondolom, hogy fontos, hogy minden oldalát lássátok a dolognak. Rengetegszer megkapom, hogy milyen erős vagyok, és nem értitek, hogyan csinálom. Nos, nem kaptam választási lehetőséget. Minden reggel felvértezem magam, hogy erős legyek Bruce és a két lányunk, Mabel és Evelyn miatt. Mindennap vannak szomorú pillanatok, mindennap gyászolok, és ezt ma, a férjem születésnapján érzem igazán

- vallotta be őszintén Emma Heming, hozzátéve, hogy mikor férje születésnapi videóját készítette, úgy érezte, mintha kést döfnének a mellkasába, ugyanis a mérhetetlen fájdalom teljesen maga alá temette - írja a hirado.hu.

Heming nem sokkal később egy szívmelengető, meghitt családi felvételekből álló videót posztolt az Instagramra: „Ő a tiszta szeretet, hiszen szeretetben él. És én mindig szeretni fogom őt.”

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, tavaly derült ki a színészről, hogy súlyos betegségben szenved. Később kiderült, hogy Bruce Willis a demencia előrehaladott formájával küzd, ami miatt egyre rosszabb az állapota.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés