Hirdetés

Bayer Zsolt Magyar Péternek: "Kussolj és ne hazudozz!"

Nap Híre portré Nap Híre

Magyar Péter korábban azzal vádolta meg Kocsis Mátét, hogy a napjai nagy részét ,,főleg a délutánokat pezsgőzéssel és borozással tölti a Várban, különböző haveri cégeknél és éttermekben”. Az állításokra maga az érintett és később Bayer zsolt is reagált a közösségi oldalán. 

„Napjainak a nagy részét, főleg a délutánokat pezsgőzéssel és borozással tölti a Várban, különböző haveri cégeknél és éttermekben” – mondta Magyar Péter Gyulán Kocsis Mátéról. Kocsis Máté korábban arról beszélt, Magyar Péter államközeli megbízásait a volt felesége, Varga Judit intézhette, hiszen Magyar nem a végzettségének megfelelő megbízásokat kapott a kormánytól. A Telex újságírói erről is kérdezték az országjárásra induló Magyar Pétert, aki így felelt: 

„Én arra emlékszem, hogy amikor a jogi egyetemre jártunk, és Gulyás Gergellyel relatíve könnyen vettük a jogi egyetemet, akkor Kocsis Mátét leginkább kocsmákban lehetett látni, valamint a MIÉP-nél, aminek az ifjúsági tagozatát vezette. És hát nagy nehezen tudta csak letenni a vizsgáit, nem is tudom, hogy van-e egyébként szakvizsgája, valószínűleg arra már nem mert elmenni” – mondta Magyar, aki szerint Kocsis csak megijedhetett attól, amit mondott, tehát hogy Magyar Pétert a felesége pozíciója miatt nevezték ki állami cégek vezetésébe, azzal hivatali visszaéléssel vádolta a kormányt és a saját kollégáit.

Az elhangzottakra később Kocsis Máté és Bayer Zsolt is reagált. Kocsis azt írta a közösségi oldalán: „Csúnya, alaptalan dolgokat állít rólam PszichoPeti, de jobban jártam, mint a felesége, mert engem csak szóban bántalmaz.

Csak elő ne kerüljön a nadrágszíj!”. Bayer Zsolt ennyire nem fogta vissza magát. 

,,Ide hallgass, te Magyar Péter! Jól ismerem Kocsis Mátét, mert a barátom. Rühelli a pezsgőt, mert rongyrázásnak tartja és soha nem láttuk munkaidőben bármilyen alkoholt inni. Utál éttermekbe járni, még hívásra se nagyon jön, rohadt sokat dolgozik, és cum laude minősítéssel végezte el az egyetemet. És veled ellentétben nem veri a feleségét. Szóval kussolj, és ne hazudozz!" – írta a bejegyzésében. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés