Hirdetés

Banánnal dobálták meg Lewis Hamiltont

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Szörnyű pillanatokat kellett átélnie a Forma-1 brit sztárjának.

Lewis Hamilton egy friss interjúban nemrég arról beszélt, hogy az iskolában gyakran zaklatták a társai, többek között verbális és fizikai bántalmazást is át kellett élnie. A Forma-1 sztárját emellett rasszista bántalmazások is érték.

Egy podcastben úgy fogalmazott, hogy számára az iskola volt az élete eddigi legtraumatikusabb és legnehezebb része, ugyanis hatéves korától kezdve zaklatták. Hozzátette, az intézményben ő volt az egyik a három színesbőrű gyermek közül, és a nagyobb, erősebb gyerekek gyakran banánnál dobálták meg, mellette pedig folyamatosan félvérnek hívták - írja az RTL. Sajnos a középiskolában sem volt jobb a helyzet:

Az én középiskolámban 1200 gyerekből hat vagy hét fekete gyerek volt, és hármunkat állandóan az igazgatói iroda elé állítottak. Az igazgató csak ránk – és különösen rám – volt rászállva

- mesélte a hétszeres világbajnok, majd hozzátette: úgy érezte, hogy a rendszer ellene van és inkább csak az árral úszott, mindent elfojtott magában. Ráadásul úgy érezte, hogy nem mondhatja el mindezt a szüleinek, nehogy az apja azt higgye, hogy nem erős.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés