Hirdetés

Óriási balhéba keveredett az amerikaiak kedvence, letartóztatták

Nap Híre portré Nap Híre

Zach Bryant Magyarországon kevesen ismerik, de Amerikában szupersztár. A countryénekes legújabb lemeze épp egy hete került a Billboard listájának első helyére, a 27 éves sztárt ezt követően letartóztatták. Bryant elismerte, hogy "túllépte a határt" az autópálya-rendőrséggel való összetűzése során, miután börtönbe került Oklahomában a nyomozás akadályozása miatt.

A 27 éves zenészt a Craig megyei börtönbe vitték. „Ma incidensem volt az oklahomai autópálya-rendőrséggel. Az érzelmek eluralkodtak rajtam, és olyan dolgokat mondtam, amikkel túllőttem a célon” - írta csütörtökön késő este egy tweetben. Majd így folytatta: „Maximálisan támogatom a rendfenntartó erőket, csak frusztrált voltam abban a pillanatban. Ez nem vall rám, elnézést kérek. Őrizetbe vettek, és egy körözési fotó is készült rólam. Imádkozom, hogy mindannyian tovább tudjunk lépni ezen, és imádkozom, hogy az emberek tudják, hogy én csak a legjobbat próbálom kihozni magamból, szeretlek titeket, és őszintén sajnálom a megsértett rendőröket.” 

Meccsre ment, de valószínűleg túlságosan sietett

Hivatkozás másolása

Bryan korábban csütörtökön az Instagramon jelentkezett be egy vidéki környezetben készült felvétellel. Egy járműben ült, a kutyájával az anyósülésen. Jelezte, hogy kedvenc futballcsapatának - a Philadelphia Eaglesnek - a New England Patriots elleni vasárnapi szezonnyitó mérkőzésére utazott Massachusettsbe. Amikor az incidensről beszámolt, Bryan egy rajongója megkérdezte az énekest, hogy a kutyája hogy van az eset után. Bryan azt mondta, hogy „tökéletesen”, mivel jól bántak vele, amíg ő őrizetben volt. 

A tweetre sokféle reakció érkezett, Bryan követőinek többsége a jogi malőr ellenére támogatja őt. Az egyik felhasználó a Whiskey Fever című számának dalszövegét idézte, ami egy autópályán történt letartóztatásról szól. Egy másik felhasználó azzal intézte el a történteket, hogy „senki sem tökéletes”.

Egy követője azt mondta Bryan-nek, hogy a bűnüldöző szervektől való bocsánatkérése felesleges volt: „Nem kell bocsánatot kérni az állam által támogatott gengszterektől.”

Az incidensre akkor került sor, amikor Bryan rendkívüli sikereket ért el. Augusztusban az énekes-dalszerző, aki a haditengerészet veteránja, kiadta negyedik stúdióalbumát, amely a Billboard Hot 100-as listájának első helyén debütált. Az albumon szerepel a Kacey Musgraves-szel közös I Remember Everything, amely a Billboard Hot 100 slágerlistájának első helyére került. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés