Hirdetés

Brutális baleset Tésnél, mentők is a helyszínre siettek

Garai Kitti portré Garai Kitti

Két embert feszítővágóval kellett kiszabadítani az autóból. 

Fának csapódott egy autó a 8213-as úton, Tés közelében. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint két ember a kocsiba szorult, őket feszítővágóval szabadították ki. A két sérültet kiemelték majd átadták a mentőknek. 

A műszaki mentést a pétfürdői hivatásos és zirci önkormányzati tűzoltók végzik. Az egységek áramtalanították az autót, az útszakaszon félpályás lezárás van érvényben. 

A Naphíre legutóbb arról a tragikus balesetről számolt be, melyben egy 14 éves lány veszítette életét. Múlt pénteken a csopaki Veszprémi úton, a 71-es főút felé haladt egy fekete autó, amit egy fiatal férfi vezetett. A sofőr nem tartotta be az 50 km/h-s sebességhatárt, majd egy kanyarban kisodródott a füves útpadkára és egy nagyobb kőnek csapódva visszatért az úttestre. A kocsi végül az a kerekeire állva az út jobb szélén állt meg. 

A baleset következtében egy 14 éves lány kirepült az utastérből. A mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházban, de már nem tudták megmenteni az életét, szombat délelőtt elhunyt. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés