Hirdetés

Újabb baleset az Árpád hídon, egy ittas sofőr a rendőrök előtt csapódott a szalagkorlátnak

Nap Híre portré Nap Híre

A szabálytalan sofőr egy civil rendőrautót előzött ki, így őt a baleset után azonnal elfogták, előállították, és bevonták a jogosítványát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2023. július 21-én az esti órákban civil rendőrautóval járőröztek a Róbert Károly körúton, amikor a Teve utcánál arra lettek figyelmesek, hogy mellettük, a jobbra kanyarodó sávban nagy sebességgel megelőzi a kocsisort egy fehér Opel.

A rendőrök követték a gépjárművet, amelyik a Szentendrei úti felüljárón megcsúszott, és többször a szalagkorlátnak csapódott.

A járőrpáros a baleset után igazoltatta az Opel vezetőjét, akiről kiderült, hogy ittas, illetve a megengedett 70 km/h helyett 101 km/h-val közlekedett, így őt elfogták és mintavételre előállították - írják a police.hu oldalon.

A baleset során sem az autó vezetője, sem az utasa nem sérült meg. A 36 éves sofőr vezetői engedélyét a kerületi rendőrök bevonták. Az eset miatt a III. Kerületi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt indított eljárást.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés