Hirdetés

Most érkezett: Brutális baleset történt az M5-ös autópályán, többen megsérültek

Garai Kitti portré Garai Kitti

Brutális baleset történt az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Lajosmizse térségében szombat délelőtt: egy kamion és két személygépkocsi ütközött. Az érintett útszakaszon jelentős torlódásra kell számítani. 

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy a forgalom jelenleg lassan, csak a leálló sávon, rendőri irányítás mellett halad. Az elsődleges információk szerint a 60-as kilométernél történt balesetben többen könnyebben megsérültek – tették hozzá.

Az Útinform azt közölte, hogy a torlódás körülbelül 15 kilométeres, ezért azt javasolták, hogy aki teheti, térjen le a pályáról az 5-ös főútra a 74-es kilométernél, majd a 44-es kilométernél, a Dabas-Albertirsa csomópontnál térjen vissza - írja a 24.hu.

Ma már ez a sokadik baleset a magyar utakon. Ahogy arról korábban a Naphíre beszámolt, szombat reggel  1 autó karambolozott az M1-esen. Egy óra alatt öt baleset is történt, ahol összesen tizenöt autó rohant egymásba több különböző szakaszon: Hegyeshalom irányába a 25-ös, a 100-as, a 115-ös és a 130-as kilométernél is történt ütközés. A balesetekről itt írtunk részletesebben.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés