Brutális baleset az M3-ason: durrdefektet kapott egy kamion és áttörte az elválasztó sávot

  • Magyarország
Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Mindössze néhány centin múlt a tragédia az M3-as autópályán, amikor augusztus elején durrdefektet kapott egy kamion, majd két szalagkorlátot is áttörve az árokba borult. Az esetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. nemrég az Instagram-oldalán osztott meg egy drámai videót. 

Bejegyzésükben kiemelték, az érintett kamion augusztus 3-án lassan a főváros felé haladt az M3-as autópályán, amikor hirtelen durrdefektet kapott. A videóban jól látható, hogy a jármű irányíthatatlanná vált, miután a bal első kereke elszállt, majd váratlanul felgyorsulva két szalagkorlátot is átszakított úgy, hogy a másik, szemközti pályaoldalra is átsodródott, végül pedig az árokba borult.

Nem sokon múlt, hogy a balesetből tragédia legyen, ugyanis a kamion két autó között hagyta el az autópályát, de sikerült elkerülnie a karambolt és személyi sérülés sem történt. A felvételből kiderült az is, hogy több autós is megállt segítséget nyújtani a balesetet szenvedett kamionosnak. A rendőrök a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták az autópályát - írja az Index.

Cimkék:
  • M3-as autópálya
  • durrdefekt
  • baleset
  • tragédia
  • kamion
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet