Hirdetés

Szörnyű baleset történt: Kizuhant a harmadik emeletről egy kutya, súlyosan megsebesített egy várandós nőt

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A járókelők egy hatalmas csattanást hallottak, először azt hitték, hogy egy lövés volt. Később kiderült, egy harmadik emeleti erkélyről egy kutya zuhant ki, aminek következtében megsérült egy 27 éves várandós nő.

A 27 éves nőre a minap egy rottweiler kutya esett, majd a földre terült. A szemtanúk azonnal mentőt hívtak hozzá, majd kórházba szállították. A borzalmas eset múlt péntek délután történt Róma központjában. 

A rendőrség szerint a Cody névre hallgató kutya azután eshetett le az erkélyről, hogy egy macskával játszadozott. A helyi média szerint több turista és a környéken dolgozók is szemtanúi voltak az esetnek. Az eb a baleset után nem sokkal elpusztult - írja a Mirror.

Nem tudom, hogyan történt, a fürdőszobában voltam, Cody mindig mellettem volt

- mondta az eset után Emilia Mikela Pawlak, a kutya gazdája. A 41 éves nőt a rendőrök is kihallgatták, de azt ő maga sem tudta megmagyarázni, hogyan eshetett le a kutya az erkélyről.

A terhes nő éppen az édesanyjával sétált a városban, amikor megtörtént a baj. A hírek szerint fül- és fejsérüléseket szenvedett. Csodával határos módon a magzat nem sérült meg. 

Az emberek tülekedni kezdtek, a pult mögött kuporogtunk, mert meg voltunk győződve arról, hogy fegyveres támadás történt. Aztán rájöttünk, hogy valójában valami más történt

- ezt pedig már egy közeli bolt eladója nyilatkozta, aki szintén hallotta a nagy csattanást, amiről azt hitte először, hogy lövés volt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés