Hirdetés

Szörnyű baleset egy budapesti iskolában: súlyosan megsérült két diáklány

Garai Kitti portré Garai Kitti

Szörnyű baleset történt a minap egy Pesterzsébeti iskolában: fémállvány dőlt rá két diáklányra. A diákok egyik ismerőse elárulta: az egyik fiatal koponya-, combcsont- és bokatörést szenvedett, míg a másik lánynak a lába törött el. A hírek szerint egyikük már két műtéten is átesett.

"Pillanatnyilag mankóval, járókerettel tudnak közlekedni" – számolt be az egyik család ismerőse az RTL Híradónak. Mint mondta, a lányok családjai egyelőre nem tudják, hogy mikor engedik ki a fiatalok a kórházból, de bíznak abban, hogy a karácsonyt már otthon tölthetik. Ám a balesetben szerzett sérüléseik miatt hosszú rehabilitáció vár rájuk, és csak abban reménykednek, hogy maradandó sérülések nélkül megússzák. 

A megszólaló ismerős szerint az intézményben rendszeresen használják azt a fémállványt, ami rádőlt a diáklányokra. Az intézményy weboldalán látható bemutatkozó videóban például a tornateremben is feltűnik az állvány, ami óra közben rádőlhetett a lányokra. 

Egyelőre nem ismert, hogy mi okozhatta a balesetet. A rendőrség nyomozást indított az ügyben, de nincs gyanúsított. Eközben az iskola is hivatalos vizsgálatot indított az eset miatt, valamint a tanulók számára pszichológiai segítséget nyújt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés