Hirdetés

Borzalmas tragédia történt Budapesten

Garai Kitti portré Garai Kitti

Maga alá gyűrt egy kocsit a H8-as HÉV a rákosfalvai megállónál, az autó egyik utasa szörnyethalt.

Borzalmas tragédia történt vasárnap kora este Budapest XIV. kerületében, a Rákosfalvai HÉV-megálló előtti Kerepesi út és Szentmihályi út kereszteződésénél.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tűzoltók a katasztrófavédelmi szolgálat irányításával két embert szabadítottak ki az autóból fesztővágóval. A helyszínre érkezett a fővárosi tűzoltódaru is. A rendőrség szerint a baleset során az autó egyik utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Egy szemtanú arról számolt be, hogy a sofőrön kívül két utas utazott az autóban, az egyik egy kiskorú volt és feltehetően ő vesztette életét a szörnyű tragédiában. Hozzátette azt is a Telex olvasója, hogy a baleset fél hét magasságában történt, és nagyjából 7 perc múlva a tűzoltóság, a rendőrség és a mentők is a helyszínre érkeztek - szúrta ki a Blikk

A lap a balesettel kapcsolatban megkereste az Országos Mentőszolgálat sajtóosztályát, akik közölték: "helyszínre több mentőegységet riasztottunk. A baleset következtében hárman megsérültek. Egy fiatal férfit és egy középkorú férfit súlyos sérülésekkel szállítottak ellátást követően bajtársaink kórházba. Egy fiatal férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét sajnos nem lehetett megmenteni."

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés