Hirdetés

Balázs Klári 70 éves lett: így ünnepli születésnapját

Garai Kitti portré Garai Kitti

Az ország egyik legnépszerűbb énekesnője, Korda György felesége a 70. születésnapját ünnepli. Klárika a jeles napon többek között azt is elárulta, hogy mi a titka az örök fiatalságának. 

"Furcsa szokás, hogyha egy nő túllép egy bizonyos koron, akkor nem illik róla beszélni. Én büszke vagyok rá, titkolja a fene, hogy 70 éves lettem. Más nőket is arra bíztatok, hogy ne szégyelljék a korukat! Nem szorongok emiatt, hiszen a férjemen is látom: Gyuri 83 éves, tele van tervekkel és energiával, csupa optimizmus. Ráadásul az édesanyám is 95 évig élt, boldogan" - mondta a Blikknek a születésnapos énekesnő. 

Az énekesnő elárulta, a születésnapján mindig ünnepelnek a rajongók, ezzel töltődik fel. Hamarosan a Sziget Fesztiválon és a Szegedi Ifjúsági napokon is fellépnek a férjével. Hétköznap pedig szűk családi körben tartják meg a születésnapját.

Az énekesnő a kora ellenére is tele van energiával, mint mondta, a munka ad az életének értelmet. A hetvenedik születésnapja alkalmából pedig azt is elárulta, hogy őrzi a fiatalságát. 

"A fiatalság megőrzése is munka! Hajnalban, miután hazaértünk, még elrendezem a kutyákat, majd leszedem a színpadi sminkem. Szakszerűen, hogy éjjel tudjon lélegezni a bőröm. Nem megyek tűző napra, szoláriumba, nem fogyasztok alkoholt, és nem dohányzom, ellenben sok folyadékot iszom. Ezek segítenek megőrizni a testünk fiatalságát" - mesélte praktikáit az énekesnő. 

Klárika egyébként szerencsésnek érzi magát, hiszen 42 éve szeretik egymást férjével. 

"Gyurival egyenrangú társak vagyunk, mindent meg tudunk beszélni. Ehhez marha nagy szerencse kell! 42 év után is úgy néz rám, mint először, a mai napig megjegyzi, hogy tetszem neki" – mondta boldogan az énekesnő.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés