3200 forint a gyros - íme az árak a Balaton Soundon

  • Színes
Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Elkezdődött a Balaton Sound 2022 és nem csak a jegyekért kell sok pénzt fizetni idén, de a fogyasztást sem lehet olcsón megúszni.

iatalok a Balaton Sound fesztiválon a Somogy megyei Zamárdiban, 2022-ben. Két év szünet után tért vissza Európa egyik legnagyobb presztízsű vízparti elektronikus zenei fesztiválja.
iatalok a Balaton Sound fesztiválon a Somogy megyei Zamárdiban, 2022-ben. Két év szünet után tért vissza Európa egyik legnagyobb presztízsű vízparti elektronikus zenei fesztiválja. Fotó: (MTI)

A Blikk csinált egy összeállítást arról, hogy az elektronikus zenét kedvelőknek mennyit kell fizetniük, ha éppen enni, vagy inni akarnak. Nos, röviden mi is közöljük a listát, amit összeszedtek:

egy víz 750,

egy kóla 850,

egy sör 1 190,

4 cent gin 2 190,

egy töltött lángos 2 900,

egy gyros 3 200 forintba kerül.

És most nézzük a belépők árait, hogy ha valakinek most támad kedve elindulni Zamárdiba, mennyit lesz kénytelen fizetni a kasszánál. Egy sima napijegy a fesztiválra 28 900 forintba kerül, és idén négy tematikus VIP-helyszín várja a bulizni vágyókat 57 900 forintért.

Cimkék:
  • Balaton Sound
  • Balaton
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet