Hirdetés

Mindenki megdöbbent azon, ami a Balatonból előkerült

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Hihetetlen fotókat posztolt a Facebookon egy horgásztúravezető, azt írta, igazi csúcsragadozóval volt dolga.

Ahogy a Naphire.hu is beszámolt róla, az elmúlt napokban a nagy forróság miatt a Balaton vize is felmelegedett. Azonban ez nem biztos, hogy jó, ugyanis ez a hőmérséklet már a vízi élővilágot is megviselheti és tömeges halpusztuláshoz vezethet. 

Miközben sokan a strandon igyekeznek lehűteni magukat, a horgászok élete sem áll meg: a horgásztúrák szervezésével foglalkozó Gelencsér Csaba most arról számolt be, hogy egy hatalmas süllőt akasztottak meg a magyar tengeren - írja a Berek.hu

"Kapitális süllőkirálynő sziluettje emelkedett fel. Nem jött ki hang sem belőlünk, szavak nélkül tudtuk, hogy ez a fenséges süllő bőven 10 kilogramm felett van. Igazi tiszteletet parancsoló uralkodója ő a mélységnek, hibátlan uszonyaival, káprázatos színével és félelmetes fogsorával együtt a természet és a Balaton remekműve. Igazi csúcsragadozó"

– írta a Pergető kalandok Facebook-oldalon Gelencsér Csaba.

Mint fogalmazott, nem gondolta, hogy találkozhat egy ilyen impozáns, kapitális süllővel, amiről gyerekkora óta álmodott. A halat a gyors fotózást követően visszaengedték természetes élőhelyére.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés