Hirdetés

Bakács Tibort irtó nagy veréstől mentette meg Kövér László

 portré

Elképesztő történetet mesélt Bakács Tibor újságíró arról, hogy katona korában hogyan mentette meg őt A parlament jelenlegi elnöke, Kövér László. 

Bakáts belefogott egy memoárvideó készítésébe, amelynek címe „Életem darabokban”. A 6-7 perces videók életének egy-egy meghatározó részét elevenítik fel, úgy, hogy közben reagálnak egy kicsit napjaink történéseire, személyiségeire. A szerző igy összegzi, miről is lesz szó a videókban:

Az RTL nemsokára nyomni fogja az Életem darabokban, ott elmesélem, miként találta ki Korniss Mihály és mások, hogy antiszemita vagyok. Bálint István s még kilenc igaz zsidó, hasszid legenda, úgy dönt, hogy akkor ők is írnak levelet, Korniss visszavonul, meghív ebédelni, nem megyek. Az egész apropója egy színházkritika volt, A Gesztivel ma is jóban vagyok – idézte a Blikk Bakáts Facebook-oldalán a megjelent szavait.

A memoárvideók néhány része az rtl.hu-n is megjelenik. Az egyikben felnőtté válását, előfelvételis katonaként eltöltött tíz hónapját idézi meg.

„Volt egy srác, aki annyira fasza volt, mint én, ő se ment soha haza, se ki a városba, nem volt fagyi meg sör, csajok végképp. Állandóan b...tták mindennel, de mindig beleállt, ha tiszt kóstolgatta. Aztán egyszer, amikor Kövér László meghallotta, hogy dobálnak neki a falnak, berohant és kihúzott” – ezekkel a szavakkal emlékezett Bakács a fiatal Kövér Lászlóra, akivel együtt voltak katonák Kalocsán.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés