Hirdetés

Elkezdődött az őrület: mindenki Azahriah koncertjére akar jegyet venni

Nap Híre portré Nap Híre

A Broadway jegyiroda hivatalosan csak 10-kor nyitott ki, de már a nyitás előtt is hosszú sorban várakoztak az emberek a pesti Károly körúton kedden reggel.

A fiatal énekes koncertjére hatalmas az érdeklődés, amit mi sem bizonyít jobban, hogy kétszer is elfogytak a jegyek a Puskás Aréna-koncertjére, és most, harmadjára is rengetegen állnak még a sorban. 

A Telex cikke szerint a nyitás előtt közel 100-an vártak már a Broadwey jegyiroda előtt, és volt olyan, aki már 4.55 óta ott ült, hogy négy kiemelt állójegyhez jusson. Azt írták, főként huszonéveseket és tinédzsereket láttak a sorban, de volt olyan általános iskolás, aki az anyukájával ácsorgott: ő nem ment ma suliba, elengedték, hogy meg tudja venni a jegyet.

Arra a kérdésre, hogy miért nem online veszik meg a jegyet, többen is azt válaszolták a lapnak, hogy esélytelen, az első két koncertnél több tízezer várakozó volt, és nem tudták megvenni a jegyeket.

A Broaway jegyiroda tulajdonosa azt mondta,  már mindenki meg tudta venni online is a jegyét, mert új szervereket állítottak be. Elmondta, hogy ugyanazt a sorba állító algoritmust használjuk ezeken a felületeken, mint a konkurens cégek, a korábbi akadozás a hirtelen nagy adatlekérés miatt volt. „Nem tapasztaltunk még soha hasonló mértékű érdeklődést. Külföldi előadóknál néha előfordul, hogy nagy az érdeklődés, de ilyen nagyságrenddel még nem találkoztunk” – mondta.

Nem sokkal 10 óra előtt Azahriah is odament a Kiskörútra, és bement a Broadway jegyirodába.

Mindeközben mi is beállt a sorba az online felületen: a jegyvásárlás kezdete óta bent vagyunk, jelenleg a 16544. helyen várakozunk.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés