Hirdetés

Autósüldözés Budapesten: ittasan menekült egy férfi a rendőrök elől, de ez még nem minden

Nap Híre portré Nap Híre

Ittasan próbált elmenekülni egy autós a rendőrök elől a XIV. kerületben, közben több piros lámpát és stoptáblát hagyott figyelmen kívül.

A zuglói rendőrök akartak igazoltatni egy autóst november 11-én éjszaka Budapesten a Vezér utcában, azonban a sofőr a rendőri jelzésnek nem állt meg. Menekülése közben több piros lámpát és stoptáblát is figyelmen kívül hagyott, végül egy társasház mélygarázsába hajtott be. 

Ott leparkolta a járművet, és mintha mi sem történt volna, elindult a kijárat felé, de a rendőrök feltartóztatták, majd előállították. A 28 éves férfi beismerte, hogy azért próbált meglépni, mert alkoholt fogyasztott, mielőtt a volán mögé ült, közölte a police.hu.

A XIV. Kerületi Rendőrkapitányságon ittas járművezetés miatt indítottak ellene büntetőeljárást. Felelnie kell a menekülés közben elkövetett szabálytalanságok miatt is: összesen 520 ezer forint közigazgatási bírságot és 64 büntetőpontot gyűjtött össze, emellett szabálysértési eljárás indult vele szemben, vezetői engedélyét pedig – amelynek orvosi alkalmassági ideje öt éve lejárt – bevonták.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés