7 órára maradt magára egy kisgyermek az autóban, nem élte túl a forróságot

  • Bűnügy
Farkas Nóra portré Farkas Nóra

A férfinak meggyőződése volt, hogy a gyermeket reggel elvitte a bölcsödébe.  

Az eset az amerikai Alabama államban történt, miután Bill Wiesman lánya csípőműtéten esett át, így unokáját, Ian-t ő vitte bölcsődébe – írta meg a Crime Online

A nagypapa a szokásos módon reggel 8 órakkor elvitte autóval a kicsit a bölcsödébe. Aznap azonban elfelejtette kitenni a kisfiút és elment a munkahelyére. Miután leparkolta a teherautót, bement és legközelebb 12 óra 45 perckor tért vissza, amikor haza indult ebédelni. Ezt követően újra autóba szállt és visszament dolgozni. Még ekkor sem vette észre, hogy unokája végig a hátsó ülésen tartózkodott. 

14 óra 45 perckor telefonált az édesanya, hogy a kisfiú nagynénje elment érte, azon a bölcsődei dolgozók közölték vele, hogy Ian nincs ott. A nagypapa állította, hogy reggel elvitte a gyereket. Amikor Bill a napközihez hajtott és leparkolt, akkor vették észre, hogy a gyermek a kocsiban van.

Azonnal kinyitotta a terepjáró hátsó ajtaját, de az eszméletlen kisfiún már nem tudtak segíteni. Ian 7 órán keresztül tartózkodott a forró autóban.

Cimkék:
  • autóban hagyott gyerek meghalt
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet