Hirdetés

Borzalmas tragédia: autóbalesetben vesztette életét a fiatal focista

Nap Híre portré Nap Híre

A baleset Perth déli részén történt, és úgy tudni, egy fiatal futballista meghalt, öt másik ember pedig megsebesült benne.

A 17 éves fiú a gyanú szerint szombat este járművét vezette a North Lake-i Farrington Roadon, amikor karambolozott, megpördült és egy másik autóba is beleütközött. Az egyik utas, egy 18 éves férfi a helyszínen életét vesztette. A balesetező sofőrt, illetve a 17 és 18 éves férfi utasokat sérülésekkel szállítottak kórházba – írja a Ripost

A másik járműben utazó két ember, egy 26 éves férfi és egy 27 éves nő szintén megsérült. Szeptember 10-ig, a tárgyalás napjáig szabadlábra helyezték a sofőrt, azzal a feltétellel, hogy nem vezet gépjárművet, és a baleset idején nem lép kapcsolatba az autójában utazó utasok egyikével sem.

A South Fremantle Football Club vasárnap közleményt adott ki a közösségi médiában, amely szerint a balesetben több játékos is érintett, köztük a 18 éves Nick Campo, aki meghalt. "Mély sokk alatt áll csapatunk, de jelenleg arra összpontosítunk, hogy támogassuk játékosainkat és családjaikat ezekben a nehéz időkben" – írják a közleményben. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés