Hirdetés

Itt az ATV közleménye: nagy dobásra készül a csatorna

Nap Híre portré Nap Híre

Az egész világ izgatottan várja III. Károly és felesége, Kamilla királyné koronázási ceremóniáját, amelyre május 6-án, szombaton Londonban kerül sor. A pompában és tradíciókban gazdag eseményt az ATV nézői élőben követhetik a képernyőn keresztül. 

Szöllősi Györgyi és Gajdos Tamás délelőtt 10.25-től a stúdióban adnak betekintést a brit monarchia rejtelmeibe. A több órás élő műsorfolyamban szakértők magyarázzák el az események hátterét. A nézők segítségére lesz Jeszenszky Géza korábbi külügyminiszter, Czakó Borbála korábbi londoni nagykövet, Schiffer Miklós divattervező, Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő és Török Gabriella protokollszakértő is.

A világ minden tájáról közjogi méltóságok, hírességek és érdeklődők százezrei gyűlnek össze, hogy helyszínen üdvözöljék a frissen megkoronázott brit uralkodói párt. A történelmi jelentőségű eseményt az ATV helyszíni tudósítói, Hack Petra külpolitikai szerkesztő és Nemes Anna, a Híradó műsorvezetője hozzák közel a nézőkhöz.

Figyelje május 6-án szombaton élőben 10.25-től az ATV-n az év legjobban várt és leglátványosabb eseményét, III. Károly királlyá koronázását!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés