Hirdetés

Óriásit robbantott az ATV, elképesztően rajtolt a visszatérő Géniusz

Nap Híre portré Nap Híre

Hétfő este visszatért az ATV képernyőjére a Géniusz. A csatorna díjnyertes vetélkedője minden hétfőn közvetlenül az Egyenes beszéd után, este fél 9-kor kezdődik. 

A műsor harmadik évadában a csatorna eddigi legeredményesebb 16 játékosa, a 16 legnagyobb nyertes méri össze tudását egy bajnokságban, ez a Géniuszok Géniusza. A játék azonban nemcsak a tájékozottság próbatétele, hanem a gyorsaság, az állóképesség, a kitartás, és az idegek csatája is. Presztízsharc az elmúlt évek legsikeresebb nyertesei között - írja az atv.hu.

Kovács Attila jutott a középdöntőbe

Hivatkozás másolása

A Géniusz új évadának első adása Kovács Attila és Gecse Dóra összecsapásáról szólt. A párbajt Kovács Attila reumatológus főorvos nyerte a végig elképesztően játszó Gecse Dóra instructional designerrel szemben.

A két játékos bevallotta, hogy az összecsapás előtt megnézték egymás korábbi játékait.

Felkészültek egymásból a versenyzők

Hivatkozás másolása

Dóra ebből azt állapította meg, hogy Attilának nincs gyengéje. "Ennek sokkal inkább az volt az előnye, hogy szívesen néztem a játékait és úgy mentem oda a felvételre is, hogy egy jó hangulatú játék lesz és Attilának a kedves, közvetlen személyisége az nagyon megnyugtatóan hatott rám" - mondta. 

Attila pedig úgy fogalmazott: "Én pedig Dórának néztem meg az adásait az 500-ban és a Géniuszban is, és hát ebből is leszűrhető volt, hogy igen nagy tudású és az, hogy valakiben a külcsín és a belbecs ilyen szerencsésen ötvöződik és találkozik... hát ugye nekem se könnyű, de ilyenkor minden más faktort ki kell kapcsolni és a szintén nem túl nagy számú gyengébb témakörökre rátapintani valahogy."

A műsor producere arról beszélt, hogy idén nehezítés is lesz a játékban.

"Idén rátettünk még egy lapáttal, nem három, hanem négy játszmát kell játszania annak, aki meg akar nyerni egy párbajt. De a negyedik játszma, az rettenetesen különleges, ugyanis most arról van szó, hogy három perc alatt ki tud a két játékos közül több helyes választ adni, aki ezt a negyediket megnyeri, az nyeri a párbajt"

 - mondta az ATV Híradónak Wisinger János.

Elképesztő rajt

Hivatkozás másolása

A műsor startja elképesztő volt, a teljes lakosság körében 203554-en nézték végig és 419285-en néztek bele a Géniusz első adásába.

De jövő héten újabb izgalmak jönnek, Tiba Imre Petersen Anna Ágnessel csap össze a második selejtezőben – közülük fog kikerülni Dr. Kovács Attila középdöntő-beli ellenfele.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés