Hirdetés

Meglepő, mi a közös Wossala Rozinában, Szécsi Zoliban és Pásztor Annában

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Az ATV #Bochkor vendégei eddig nem ismert részletet árultak el magánéletükről, köszönhetően talán Pásztor Annának is, aki önerőből építi élete első saját otthonát.

Huszonötször költözött élete során, albérletről albérletre járt, ki volt szolgáltatva a tulajdonosok igényeinek - erről mesélt Pásztor Anna az ATV népszerű műsorában. Az énekesnő ezért úgy döntött: a saját kezeivel építi fel első saját házát, gyermekei otthonát. “Én innentől business-asszony vagyok. Ugyanis a rocksztárok nem annyira gazdagok Magyarországon. Kitalálta viszont az okos rocksztár, ha forgat egy vlogot és abba bevon sok érdeklődőt az építőiparból, akkor lehet, hogy egy kicsi hozzá lehet tenni a házépítés költségeihez” magyarázta Pásztor Anna a műsorvezető kérdésére.

A beszélgetés során az is kiderült, nem Anna az egyetlen, akinek nincs saját otthona. Az olimpiai bajnok pólós, Szécsi Zoli élete 90 százalékát Egerben tölti, ahol albérletben él a családjával. 

Wossala Rozina is bérel. “Én még mindig albérletben lakom” - mondta a sztárséf a műsorban, majd hozzátette: szerinte a szülei generációjánál akadt be valahol az embereknek, hogy saját ingatlanra van szükségük. “Annyira horror árak vannak, hogy azt a pénzt jobb helyre is tudod rakni” - mondta Rozina, aki évek óta lakik ugyanabban az albérletben, hosszú időre szerződött és nagyon boldog.

“Azért Nyugaton már sokkal elfogadottabb, hogy az emberek albérletben élnek és a pénzüket nem ingatlanban tartják. Én boldog vagyok, én biztonságban érzem magam, tök jó” - tette hozzá a felvételt követően a Naphire.hu kérdésére Wossala Rozina. Az évad második adásából pedig az is kiderül, miért is érinthetné kellemetlenül az immáron háromgyermekes Németh Kristófot, ha bevezetnék a gyerekszületési stopot. Az ATV #Bochor vasárnap este kerül képernyőre a Heti Napló Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés