Hirdetés

Rendkívüli közleményt adott ki az ATV

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Műsorváltozást jelentett be a csatorna.

Mint ismert, április 29-én tragikus hirtelenséggel elhunyt Vágó István. A legendás műsorvezet 74 éves volt. Egyelőre homály fedi halálának körülményeit, a családja nem nyilatkozik a témával kapcsolatban.

Megírtuk korábban azt is, hogy a család úgy döntött, a végső búcsút megtartják maguknak, egyáltalán nem lesz temetés. Otthon, a kertben szűk családi körben szeretnék Vágó István emlékét felidézni, a gyász időszakának első szakaszát lezárni.

Viszont Vágó pártja, a Demokratikus Koalíció a múlt héten bejelentette, hogy május 18-án, tehát csütörtökön a budapesti Szent István parkban nyilvános búcsúztatót tartanak Vágó emlékére. A párt a gyászoló családdal egyeztetésben szervezi a megemlékezést, ami 17 órától kezdődik majd. Nemrég az kiderült, hogy a nyilvános búcsúztatón Verebes István és Gyurcsány Ferenc is fel fog szólalni.

Ma pedig az ATV tett rendkívüli bejelentést, ugyanis megváltozik csütörtök délután a csatorna műsorrendje Vágó István búcsúztatása miatt.

A közleményben kiemelték, hogy a csatorna élőben közvetíti Vágó István legendás televíziós és politikus búcsúztatását a budapesti Szent István parkból. A közvetítés 17:07-kor kezdődik majd.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés