Hirdetés

Nagy változás jön a magyar tévécsatornánál

Nap Híre portré Nap Híre

Október 3-tól új néven, megújult díszletben várja a nézőket az ATV ikonikus műsora. Keddtől-péntekig este 20.45-től érkezik az Aktuál Krug Emíliával és Bodacz Balázzsal.

Az Aktuál A nap híre című műsort váltja a csatorna műsorkínálatában. A névváltozás alapvetően vizuális és arculati megújulást jelent, tartalmában azonban a megszokott magas színvonal jellemzi az adásokat. Az Aktuál egy late night politikai műsor, modern televíziós díszletben a nap legfontosabb politikai-közéleti eseményeit dolgozza fel. Az arculati és vizuális megújítást Korvin Tibor kreatív igazgató és Balogh Ferenc művészeti vezető irányította.

A megújult műsor folytatja A nap híre hagyományait, Krug Emília és Bodacz Balázs a nap végén a legfrissebb és legaktuálisabb politikai híreket elemzi újságírókkal, politológusokkal, politikusokkal és szakértőkkel – mondta Bednárik Imre, az ATV hírigazgatója, aki kiemelte: „A közelgő önkormányzati és európai parlamenti választások kampányában pedig az Aktuálnak egy új szerepet is szánunk, élőben kapcsoljuk majd a kormánypártok és az ellenzék nagygyűléseit, kampányeseményeit, ezáltal a nézőink közvetlenül az Aktuálból értesülhetnek a pártok legfontosabb üzeneteiről és ígéreteiről.”

Aktuál keddtől-péntekig, este 20.45-től az ATV-n!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés