Hirdetés

"Most lettem igazán árva" - megrázó interjút adott a magyar színésznő

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Görbe Nóra friss interjújában beszélt édesanyja elvesztéséről és, hogy miképpen tudja feldolgozni a hiányát.

A színésznő hat évvel ezelőtt már megtapasztalta egy számára fontos személy elvesztését, ugyanis hosszú betegség után elhunyt a férje, Péter. Felmenői közül már csak az édesanyja maradt számára, akivel napi szinten tartotta a kapcsolatot. Idős kora ellenére nagyon érdeklődött és rengeteg életkedvvel rendelkezett, ám egy ideje egy intézményben élte mindennapjait. Azonban, amikor tehették, közös programokat szerveztek - szemlézte a Bors a HOT! magazin interjúját a színésznővel.

Így volt ez február 24-én is, majd a színésznő hazatért, másnap reggel pedig egy nem várt üzenetet kapott.

"Aznap, amikor hazavittem, ahogy kiszállt az autóból, és visszanézett, megmagyarázhatatlan módon láttam rajta valamit. Este még beszéltünk, reggel azonban üzentek az intézményből, ahol lakott, hogy hívjam a központi nővérhívót. Korábban soha nem kaptam ilyen üzenetet; azonnal tudtam, mi történt" - mondta Görbe Nóra.

Azt sem tudtam, hogy hol vagyok, csak azt, hogy egyedül maradtam. Most lettem igazán dráma

- jelentette ki a színésznő, akinek az is rosszul esett, hogy édesanyja halála után az intézményben empátiamentesen kezeltek mindent. Néhány hét elteltével viszont már úgy érzi, tud beszélni a történtekről.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés