Hirdetés

Szívszaggató búcsú: együtt temetik el az Árpád hídi tragédiában elhunyt fiatal jegyespárt

Nap Híre portré Nap Híre

A fiatal pár július elején vesztette életét, miután egy lopott taxit vezetve rossz oldalon hajtott fel egy ámokfutó sofőr az Árpád hídra. A vétkes sorőf több autónak is nekiment, a tragédiának három halálos áldozata volt - az elkövetőt is beleértve.

A fiatal jegyespár a baleset napján kézbesítette ki éppen az esküvői meghívóikat a rokonoknak és a barátoknak. Az esküvőt mindössze néhány nappal a tragédia után tartották volna.

Most az esküvő helyett a jegyespár, Mónika és Ervin temetését szervezik a családok. Ervin egyik közeli rokona egy posztban arról írt, hogy köszönik a támogatást, amit az emberektől kaptak, „haláluk nagy veszteség családjaik, szakmájuk, közösségeik számára egyaránt”. Mónika mesemondóként és a belügyminisztériumi titkárság referenseként, Ervin pedig végrehajtó-helyettesként dolgozott - írja a Bors.

Az is kiderült, hogy a párt együtt fogják eltemetni. 

A családoknak mindössze egyetlen kérésük volt az augusztusi temetésen résztvevők felé, mégpedig az, hogy koszorúk és csokrok helyett mindössze egyetlen szál fehér virággal fejezzék ki részvétüket.

A gyászjelentés szerint azonban ezután két temetést is tartanak: egyet augusztus 9-én a felvidéki Kéménden, míg később, augusztus 17-én egy másikat az erdélyi Gyergyóditrón. Mónika ugyanis felvidéki, míg Ervin erdélyi származású volt

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés