Hirdetés

Árpa Attila hirdetésben keresi a Nagy Ő-t

 portré

Az ország szurkol most, hogy a média fenegyerekeként emlegetett Árpa Attila a TV2 műsorában megtalálja a Nagy Ő-t.

A magyar embereket minden alkalommal lázba hozta a Nagy Ő című műsor, vélhetően nem lesz ez ezúttal sem másként. A TV2 társkereső műsora pedig sikerre van ítélve, a várható rekordnézettséget Árpa Attila személye garantálja. A műsorba persze  lányok is kellenek, a naphire.hu pedig kiszúrta, hogy most a TV2 hirdetésben keresi a Nagy Ő partnereit. 

Abban biztosak lehetünk, hogy a média fenegyerekeként emlegetett macsó megkérte a TV2-től a szereplése árát. Hiszen korábban a legnagyobb konkurens csatorna, az RTL Klub sorozatában szerepelt A drága örökösökben, idén pedig a Keresztanyu című sorozatban bizonyította a sokoldalúságát.  Ennek most vége. 

Az ügyész 1 év 10 hónap börtönt kért Árpa Attilára
Az ügyész 1 év 10 hónap börtönt kért Árpa Attilára Fotó: Pixabay

Árpa Attila egyhamar nem tűnik fel az RTL Klubnál, ennek nyilván ára van, amit a TV2 produkciója örömmel megfizet. Még annak ellenére is, hogy Árpát immár drogkereskedelemmel vádolják. A Budapest Környéki Törvényszék előkészületi ülésén az ügyész 1 év 10 hónap börtönt kért (4 évre felfüggesztve) a színészre arra az esetre, ha bűnösnek vallja magát és lemond a tárgyaláshoz való jogáról.

A színész azonban hű maradt magához: a kezdetektől hangoztatta az ártatlanságát,ezért ragaszkodott a tárgyaláshoz. Annak ellenére, hogy amennyiben bebizonyosodik a bűnössége, akár 8 év börtönt is kaphat. Mindez azonban cseppet sem csorbítja a botrányhős színész nimbuszát, sőt, sok nő kifejezeten rajong a rosszfiúkért.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés