Hirdetés

Ariana Grande páros lábbal szállt bele a bulvársajtóba, kiosztott mindenkit, aki a magánéletén csámcsog

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ariana Grande a hamarosan megjelenő új albuma kapcsán friss interjút adott, amelyben megosztotta a gondolatait azokról a szenzációhajhász szalagcímekről, amelyek az elmúlt egy évben a magánéletével kapcsolatban jelentek meg a sajtóban.

"Van egy csillapíthatatlan frusztráció, [egy] megmagyarázhatatlan pokoli érzés azzal kapcsolatban, hogy az emberek félreértik azokat, akiket szeretsz"

- fogalmazott a 30 éves szupersztár a Zach Sang Show-ban, amelynek első része hétfőn került fel a YouTubera.

Az énekesnő bár neveket nem nevezett meg, de a CNN megjegyezte, hogy a Dalton Gomezzel kötött házasságának tavaly vége lett, majd nem sokkal később a színésztársával, Ethan Slaterrel jött össze, akivel az idén megjelenő "Wicked" című musicalben szerepel együtt. Ariana új kapcsolata pedig hamar a bulvársajtó és a közösségi oldalak központi témájává vált, ugyanis Slater a sztár miatt hagyta ott a feleségét és a néhány hónapos közös gyermeküket.

Ami a hamarosan megjelenő "Eternal Sunshine" című albumát illeti, Grande az interjúban elismerte, hogy néhány új dala olyan emberekhez szólhat, akik talán már levonták a saját következtetéseiket a róla szóló, a bulvármédia által kreált narratívákból.

"Mind tudjuk, hogy a bulvársajtó mit tesz az emberekkel, különösen a nőkkel"

- mondta Grande, hozzátéve, hogy "rengeteg" dolog van, amiről szeretné, ha az emberek tudnának, ám viccelődve kijelentette, hogy "erre nincs elég idő". Ugyanakkor megjegyezte azt is, hogy a nap végén hálát érez az életéért és azért, ahol most tart.

"Nagyon hálásnak érzem magam, hogy jelenleg művészileg ennyire kiteljesedett vagyok. És személyesen is"

- fogalmazott, majd megjegyezte, nincs oka panaszra.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés