Hirdetés

„Apukám sokszor kivan miatta” – Cserpes Laura meglepő vallomást tett

Nap Híre portré Nap Híre

Nem mindennapi társaságba cseppent Cserpes Laura – az énekesnő először vendégeskedett az ATV #Bochkor című műsorban, és nem mindennapi dolgokat kotyogott ki magáról. Sőt, a családjáról is.

Bochkor Gábor nappalijába csöppent Cserpes Laura, az ATV felvételén ráadásul olyan társaság fogadta, hogy az énekesnő azonnal felvette a tempót és kendőzetlen őszinteséggel vallott saját és családja életéről. A naphire.hu megtudta, azt is kikotyogta, hiába édesapja sikeres tejipari vállalkozásai, otthon gyakran se tej, se sajt nincs.

„Ezt vállaljuk, családi szinten is” – kezdte Laura a naphire.hu-nak. „Apukám sokszor nagyon kivan emiatt – nem érti, miért kellene neki folyamatosan hazahordania a tejet, a sajtot, azaz a munkáját?! Van ez a mondás, hogy a szabó gyerekének lyukas a gatyája. Nálunk meg általában a tejtermékek hiányoznak otthonról” – így Laura. De ez nem minden.

Kiderült az is, az énekesnő jó ideje egy úgynevezett hálanaplót vezet. Az ágya mellett, egy füzetbe vezeti minden nap, mi az, amiért hálás az életnek és sorsnak. „Ott van az ágyam mellett ez a kis füzet, ez a napló és akkor abba szoktam beleírni, miért vagyok aznap hálás. Sokszor csak tőmondatokra van erőm: áfonyát ettem, jó volt, írtam egy dalt, imádom...” 

„Szükségem van arra, hogy jó helyre pozícionáljam a saját lelki világomat és magamat is. Ha én rendben vagyok, akkor jól tudok dolgozni és akkor a körülöttem élő emberekhez is jól tudok viszonyulni. Akkor ez egy jó kis hullámzást indít el az életben. Ha rossz dolgokat írnék, azonnal depressziós lennék” – magyarázta a naphire.hu-nak. A következő hetei izgalmasak lesznek.

Az énekesnőnek nemsokára megjelenik egy új lemeze, ami az elmondása szerint bevállalósabb lesz, mint a korábbiak – két éve kezdte el írni rá a dalokat. „Úgy érzem, ez a lemez a 0. kilométerkő lesz a karrieremben. Talán most értem meg arra, hogy minden olyat vállaljak, ami én vagyok, amit én most gondolok a világról. Meg úgy egyáltalán” – így Laura.

S hogy mitől lesz igazán izgalmas az album? Nos, Bochkor Gábor vendégeként az énekesnő azt is elmondta, a nőtársadalom van egy bizonyos rétege, akiről határozott véleménye van. Szakmáján belül, kolleganőkről is. Hogy mi? Laura ezt is elárulja vasárnap este az ATV műsorában. Vályi Pista, Csonka András és Jakupcsek Gabriella jelenlétében.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés