Hirdetés

Óriási a felháborodás: kiszállításkor lopják el az iPhone-okat, de az Apple nem hajlandó fizetni

Garai Kitti portré Garai Kitti

Mint ismert, az Apple számos területen aznapi kiszállítást is kínál az USA-ban, éppen ezért. A 9 dolláros szolgáltatásra azonban egyre több a panasz.

A minap például egy kaliforniai vásárló rendelt magának egy iPhone 14 Pro Maxet és egy Apple Watch Ultrát, ám egyiket sem kapta kézhez. A már előre kifizetett termékeket kiszállítás közben lopták el. Az Origo ugyanis azt írja, a készüléket és okosórát egy Uber Eats sofőr vitte volna ki neki, aznapi kiszállítással. A csomag azonban sosem jutott el a vevőhöz, pedig a futár kézbesítettnek jelölte meg.

Állítólag egyre többen járnak úgy, hogy a kiszállításkor lopják el a megvásárolt termékeiket, azonban a jelentések szerint az Apple ügyfélszolgálata nem hajlandó segíteni a károsultaknak. A fent említett esetben a pénzt sem térítettek vissza, így a kaliforniai vásárló 2095 dollárt bukott.

Állítólag az Uber is befejezte az eset vizsgálatát, az Apple közleménye szerint nem tesznek lépéseket. Az illető ügyét tovább rontja, hogy a jelentések szerint az ilyen jellegű lopásokkal a helyi rendőrség sem igazán foglalkozik.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés