Hirdetés

Szívszorító állapotban van Andy Vajna sírja, senki nem látogatja

Nap Híre portré Nap Híre

A temető egyik gondnoka arról számolt be, hogy nem igen szoktak látni gyászolókat Andy Vajna síremlékénél.

Andy Vajna 2019. január 20-án halt meg Budapesten. A Fiumei úti sírkertben impozáns sír őrzi az emlékét, de van egy másik nyughelye is, Los Angelesben. A hamvasztás után az özvegye, Tímea egy repülőgépen vitte el Budapestről Amerikába néha férjének hamvait. A Blikk most felkereste a síremlékét, és kiderült, hogy szívszorító állapotban van. 

Azt írták, nem könnyű megtalálni a producer sírját, mert bár a Westwood Village-ben nincsen kimondott „sztárparcella”, a hírességek többségének nyughelye mégis egy külön csoportban, kis kerítéssel határolt területen van. Andy Vajna sírja jóformán a "tömegparcellában” van: végakarata szerint a családtagjai mellé temették.

Özvegye, Tímea négy hónapja, a producer halálának évfordulóján a közösségi oldalán emlékezett férjére. "Ma 4 éve, hogy elmentél, drága Andy. Mindig kijövök Hozzád a temetőbe és imádkozok” – írta akkor, illetve egy fotót is közzé tett, amelyen virágcsokor látható a síremlékeken." A lap beszámolója szerint azonban a síremlék most úgy nézett ki, mintha már régen nem járt volna itt senki.

"Nemigen szoktunk itt látni gyászolókat, igaz, a sír viszonylag messze van az épülettől" – mondta a temető egyik gondnoka. Mindössze egy porcelánmacskát mintázó kis kaspó, benne egy sziklakerti növényke állt a síron, mellettük pedig a már régóta ott lévő balkonládák. A sírról készült fotót ide kattintva tekinthetik meg.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés