Hirdetés

Amit Szabó Zsófival tett Shane Tusup, azért öt évig tartó börtön jár

 portré

Az őrjöngő úszóedző bezárta a menyasszonyát egy szobába. Óriási szerencséje volt, hogy Zsófi nem jelentette fel, mert a személyi szabadság korlátozásáért börtönbüntetés jár.

Mint azt a naphire.hu is megírta, Szabó Zsófi felbontotta eljegyzését és visszaadta a jegygyűrűjét Shane Tusupnak. Ugyanis az amerikai úszóedző veszekedett az RTL Klub műsorvezetőjével, majd a vita veszekedéssé fajult. Shane ordítva őrjöngött, majd rázárta a pánikbetegség miatt síró, remegő színésznőre az ajtót.

 Ha Zsófi akkor a rendőrséget hívja, Shane talán már letartóztatásban van. Szerencséjére az anyukájától kért segítséget, aki rögtön a helyszínre sietett. "... amikor meglátta Shane, még dühösebb lett. Elkezdett futni az anyósjelöltje felé, őrjöngve, torkaszakadtából ordítva. Olyan vehemensen, hogy Pálma asszony nem lehetett biztos benne, hogy meg fog állni... De szerencsére az utolsó pillanatban megállt. Mindez a ház előtt történt, több szomszéd is láthatta - mesélte a Borsnak az informátora.

 

A naphire.hu utánanézett a Büntető Törvénykönyvben, ahol 194. paragrafus 2. bekezdésében feketén fehéren az áll: "Aki mást személyi szabadságától megfoszt, 1-től 5 évig évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő." Szóval Tusup összeteheti a két kezét, hogy ilyen olcsón megúszta.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés