Hirdetés

Szívbemarkoló részletek derültek ki az éhenhalt magyar kislány tragédiájáról

Nap Híre portré Nap Híre

Megszólalt a mindössze 5 hónapos kislány nagyanyja.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, meghalt egy mindössze öt hónapos kislány a Heves vármegyei Tarnazsadányban. A hírek szerint a gyermek alultáplált volt, és ez vezethetett a halálához. A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság szombaton azt közölte az esettel kapcsolatban, hogy a rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya gondatlanságból elkövetett emberölés vétség elkövetése miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A gyermek nagymamája az RTL Híradónak nyilatkozott, és azt mondta, hogy az egész családot megviselték a történtek. Állítása szerint a kicsi súlya alig gyarapodott a születése óta, és orvosnál is jártak vele.

Mindig kiváltottuk a tápszert, etettük, de nem hízott. Még mink is sajnáltuk, hogy mért nem hízik, mint más kicsi, hogy fejlődött 3 hónaposan. Ő volt 5 hónapos és olyan volt, mint aki most született

- mondta megtörten a nagymama. A riportból kiderült az is, hogy a család szerény körülmények között él, tizenketten élnek egy házban és 5 gyermekről gondoskodnak. A polgármester szerint az anya másik két gyerekét ideiglenesen a dédnagymama vette magához.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés