Hirdetés

Őszintén vallott opioid- és alkoholfüggőségéről az egykori tinisztár

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Hayden Panettiere először beszélt az évekig tartó függőségéről, amire elmondása szerint majdnem a ráment az egész karrierje. A Hősök és a Nashville című sorozatok sztárja a People magazinnak nyílt meg a sötét múltjáról, ráadásul azt is elárulta, hogy a szülés után időszak is megviselte a mentális egészségét, ugyanis depressziós lett.

Egy idő után azonban rájött, hogy a függőségének és a depressziójának rossz vége is lehet, így szakszerű segítséget kért. Először terápiára kezdett el járni, majd befeküdt egy rehabra is, ahol nyolc hónapot töltött. Mostanra került olyan állapotba, hogy jól érzi magát a bőrében és ismét készen áll a munkára - írja a 24.hu.

Rengeteg hullámvölgyön vagyok túl. Azonban a legcsúnyább dolgokat sem bánom, amik velem történtek. Sikeresen megcsináltam, kaptam egy második esélyt

– mondta a színésznő, majd hozzátette: 15 éves volt, amikor először szedett be egy pirulát, hogy felpörögjön egy interjú előtt. Akkor még nem tudta, hogy ennek milyen veszélyei lehetnek. Eleinte nem ivott és drogozott munka közben, de egy idő után már nem bírta ki ezek nélkül a forgatási napokat.

Hayden azt azonban kiemelte, hogy a terhessége alatt egyáltalán nem fogyasztott alkoholt, azonban a kislánya születése után ismét inni kezdett, az önpusztító életmódjára pedig a házassága is ráment. A gyermeke felügyeleti jogát pedig a volt férje, Volodimir Klicsko ukrán profi ökölvívó kapta meg. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés