Hirdetés

Alekosz sokkolta a követőit: hihetetlen, mire készül

Garai Kitti portré Garai Kitti

"Kérdőjel és fecske, Alekosz másképp" - kezdte bejegyzését a Valóvilág egykori győztese. Alekosz nagy fejszébe vágta a fejszéjét, ugyanis elhatározta, hogy testépítő lesz, és a jövőben versenyeken is indulni fog.

"Már régen nem a nők miatt csinálom. Magam miatt teszem. Elhatároztam, professzionális testépítő leszek. A legkisebb izmokat is kidolgozom. Szeretnék versenyeken is elindulni. Igen, tudom. Az még odébb van. Úgyvélem, 2-3 év múlva, készen fogok állni profi versenyeken való részvételre. A kérdőjelforma eltűnt és nemtér vissza. Többé nem mondják, támadókobra" - írta bejegyzésében Alekosz.

A posztjában bejelentette azt is, hogy mostantól heti hét napot edz, és nem fog megállni, októbertől pedig a lábedzésre is nagyobb hangsúlyt fektet. 

Alekosz kitért arra is, hogy amikor belekezdett az edzésbe, kezdetben mindenki kigúnyolta, de ő szó nélkül lenyelte a békát és kitartott. 

A celeb szerint a fejlődése minden ember számára példa lehet, akik nem hiszik el, hogy a test megváltoztatható. Hozzátette: az elmúlt kilenc hónap alatt semmilyen anabolikus szteroidot nem vitt be a szervezetébe.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés