Hirdetés

Akkora pofont kapott Kern András miatt Hajdu Steve, hogy nekünk fáj

Nap Híre portré Nap Híre

Hajdu Steve kiállt a szabálytalan parkolása miatt célkeresztbe került Kern András miatt, Mérő Vera osztotta ki őt keményen.

Hajdu Steve
Hajdu Steve

Kern András rendszeresen szabálytalanul parkol, hogy a kedvenc budapesti, II. kerületi pékségéhez minél kevesebbet kelljen sétálnia, emlékeztet az atv.hu.

Hajdu Steve kiáll a színész mellett, és egészen odáig elment, hogy azt mondta, elindul a polgármesteri posztért, hogy Kern András a járdán parkolhasson.

Nem volt túl megengedő Mérő Vera, aki így reagált Hajdu Steve szavaira. ,,Hajdu Steve másképpen gondolkodik, mint én. Mert szerintem ugyanazok a jogok illetnek meg mindenkit, a Kossuth-díjas színészt éppúgy, mint a bolti kiszolgálót, és szerintem nem szerencsés olyasmiről nyilatkozni, amiről nyilvánvalóan gőzünk sincs. A művész úr nem így látja. Szerinte ugyanis a II. kerület „egyedüli kulturális értéke" a mostanában a hírekbe a rendszeres, szabálytalan parkolásával bekerülő Kern András, és - minő figyelemreméltó érvelés - aki 40 éve játssza ugyanazt a szerepet (Játszd újra, Sam!), az megérdemel annyit, hogy a kedvelt péksége előtt pár percre tilosban parkolhasson, akadályozva a gyalogosokat, akiknek - ezek szerint - Hajdu úgy véli, feladatuk az - Őrsi Gergely polgármester megfogalmazása szerint - „tahón parkoló" színészóriás autójának kerülgetése" - fogalmaz Mérő Vera.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés