Hirdetés

Rejtélyes gyilkosság: holtan találtak egy nyugdíjast, a halottkém furcsa sebeket talált rajta

Garai Kitti portré Garai Kitti

A szomszéd lánya bukkant rá a nyugdíjas holttestére, azonnal értesítették a rendőrséget.

Ellepték a rendőrök a magyarlakta szlovákiai falut, Ajnácskőt, miután egy nyugdíjas holttestére bukkantak. A szomszédnak feltűnt, hogy késő este még ég Józsefnél a villany. Furcsálta a dolgot, ugyanis ez nem volt megszokott a nyugdíjastól, ezért átküldte hozzá a lányát, nézze meg, mi történhetett a férfivel.

"Sajnos már nem volt ébren, holtan fekve találta a konyhában" – mesélte az egyik szomszéd a Joj TV-nek. 

A 86 éves József már évek óta egyedül élt a családi házban, a helyiek jól ismerték. Először mindenki arra gondolt, hogy a  kora miatt természetes halált halt, ám a halottkém több, furcsa sebet is talált a férfi testén, melyek miatt elrendelték a boncolást, hogy kiderüljön, mi okozhatta pontosan a halálát. 

A rendőrök első körben halálokozás ügyében indított eljárást, ám ezt később átminősítheti akár gyilkosságra. A faluban és a környékén rengeteg egyenruhást jelent meg, akik nemcsak a házbana biztosították a nyomokat, hanem a közeli erdőben is, emellett a tűzoltók segítségét is kérték, akik drónnal figyelték meg a területet. 

A helyiek között az a hír terjed, hogy konkrét személyeket keresnek. 

A Naphíre korábban egy másik gyilkosságról is hírt adott: Jászladányban letartóztattak egy 35 éves férfit, aki a gyanú szerint megölte volt élettársát.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés