Hirdetés

Agyvérzést kapott a magyar mulatós sztár, így érzi most magát

Garai Kitti portré Garai Kitti

Nehéz időszakon van túl Sláger Tibó. Tavaly februárban harmadik alkalommal is agyvérzést kapott, ami után gyakorlatilag újra kellett tanulnia mindent.

A mulatós sztár több mint másfél hónapot töltött kórházban, miután tavaly február 18-án harmadszor is sztrókot kapott. "Elvesztettem az egyensúlyérzékemet, nem működött a mozgáskoordiációm, nem tudtam sem írni, olvasni és beszélni sem, gyakorlatilag mindent elölről kellett tanulnom" - mesélte a zenész. 

A zenész elmondta, nagyon hálás a feleségének, aki végig mellette volt és segített neki újrakezdeni mindent. Szerencsére Tibó ma már sokkal jobban, a munkához is visszatért, és mint mondta, a betegsége után sok mindent átértékelt az életben - írja a Bors.

"Megtanultam feladni az olyan dolgokat az egészségem érdekében, amihez korábban ragaszkodtam. Rájöttem, hogy ezek nem is olyan nélkülözhetetlenül fontosnak, pláne nem mindenáron. Az élet egy csoda, ajándékként élem meg minden percét" - mondta, és azt is elmesélte, hogy jelenleg aktívan csinálja a televíziós műsorát. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés