Hirdetés

Elképesztően abszurd baleset történt: repülő tehén ölt meg egy nyugdíjas férfit

Garai Kitti portré Garai Kitti

A 82 éves férfinek az lett a veszte, hogy egy expresszvonat tehenekbe rohant.

Abszurd baleset történt az indiai Alwarban, egy olyan területen, ahol a vonatok akár 160 km/órás sebességgel is száguldhatnak. Egy expresszvonat teheneknek csapódott, az ütközés erejétől pedig az egyik állat elrepült, majd olyan erővel zuhant a 82 éves Sivdajal Sarmára, hogy az a helyszínen meghalt. A nyugdíjas férfi egyébként éppen a sínekre vizelt, amikor felé repült a tehén. A sors furcsa fintora, hogy a férfi a nyugdíjba vonulása előtt az indiai vasúttársaságnak dolgozott. 

Egy másik ember is épp a síneknél könnyített magán, amikor a békésen legelésző tehenek a levegőbe repültek. Kis híján őt is eltalálta egy marha, de neki végül szerencséje volt és kikerülte - írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

A hasonló esetek nem ritkák Indiában: a tavalyi évtől mostanáig mintegy 26 ezerszer ütöttek el vonatok állatokat. Megelőző intézkedésként próbálják megtisztítani a növényektől és a szeméttől a vonatsínek környékét, a mozdonyvezetőknek pedig gyakrabban kell dudálniuk, hogy elriasszák a síneken bóklászó állatokat. Egyes helyeken kerítést is felhúztak, hogy a négylábúakat távol tartsák a veszélyzónától.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés