Hirdetés

A Heti Napló tündéri riportot készített a korcsolya-videójukkal világhírűvé vált Mara nénivel és Laci bácsival

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Mara és Laci 77-77 évesek, a róluk készült videó pedig világhírnevet hozott nekik. A Heti Napló Sváby Andrással a városligeti műjégen látogatta meg őket, és nem akárkinek az üzenetét vitték magukkal.

Egy alig 20 éves horvát lány, Petra Litovic december 30-án posztolt videót a városligeti műjégpályáról: a hídon állva vette videóra, ahogyan egy szemlátomást idős, nyugdíjas pár jégtáncol mosolyogva. A lány videója ma közel 28 millió megtekintésnél jár, közel 6 millió like és 24 ezer komment is van alatta. Szép számmal magyar is - ugyanis az idős párról azóta kiderült, Patai Maráról és Gombos Lászlóról van szó. Mindketten 77 évesek, 13 éve jégtáncolnak együtt, de nem alkotnak egy párt. 

Az ATV Heti Napló Sváby Andrással stábja a Városligetben, a műjégpályán találkozott a népszerűségben megmártózott párral, ők pedig nem csak arról meséltek, mikor és hogyan kezdődött el a különleges kapcsolatuk, de még a műsor riporterét, György Gabit is megtanították a jégen siklani.

"Én itt a műjégen kezdtem el korcsolyázni, 3 évig versenyeztem gyerekként. Aztán abbamaradt boka problémák miatt és vagy 40 év kihagyás volt az intenzív korcsolyázásból” - mondta a Heti Naplónak Patai Mara, majd elárulta: “Amikor nyugdíjba mentem, lejöttem a jégre és beszippantott a Városligeti Jégtánckör és itt ismertem meg Lacit és azóta 13 éve együtt táncolunk.” A Naphire.hu információi szerint Gombos Laci bácsi ezzel szemben egy halálos betegséggel való diagnózis, és a felesége elvesztése után talált rá a jégtáncra, és Marára. Természetesen hozzájuk is eljutott a hír három hete, hogy világhírűek lettek a videójukkal, amikor pedig Laci bácsi elolvasta alatta a kommenteket, órákon át sírt.

"De ezzel még nem volt vége: György Gabi közreműködésével nem akárki, az egykori magyar jégtánc-világbajnok, Regőczy Krisztina is látta Laci és Mara világhírű videóját. Sőt, a Heti Naplón keresztül videóüzenetet is küldött a párnak, amit mindketten meg is könnyeztek. Hogy mit üzent nekik? Természetesen vasárnap este a Heti Napló Sváby Andrással című műsorból ez is kiderül a Híradó után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés