Hirdetés

610 ezer forinttal tartozott Károly, utcára tették az idős férfit

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Elképesztő családi drámáról olvashattunk a reggeli lapokban. Egy hiteltartozás nagyjából a tízszeresére nőtt, ami miatt egy magyar férfi elveszítette az otthonát és az utcára került.

A Blikk számolt be arról, hogy az ongai Németh Károly 610 ezer forint hitelt vett fel. A kamatok miatt azonban az utóbbi években ennek nagyjából a tízszeresét követelték rajta. A férfi fizetne, a nyugdíjából levonhatnák a részleteket, de a bíróság már nem reagált a kérvényeire, a végrehajtás elhalasztására, jogerőre emelkedett az eljárás.

"Elismerem a tartozásom, fizetni akarok, mégis utcára tettek. Próbáltam kérvényezni, hogy kaphassak egy kis időt, de senki nem segített. Onga polgármestere elhajtott, mondván, nem az ő hatásköre, a bíróságra személyesen mentem be egy halasztási kérelemmel, majd a végrehajtótól tudtam meg, hogy elutasították, mert én hivatalos választ nem kaptam"

- mesélte a lapnak Károly. 

Az új tulajdonos , a Budapesti Ingatlanforgalmi Kft. 15 millió forintot fizetett az ingatlanért, ami mintegy 40 millió forintot érhet.

Címlapi fotó: Fuszek Gábor

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés