Hirdetés

5 milliárdért árulja 33 szobás kastélyát a börtönből Galambos Lajos, akinek nem volt pénze rezsit fizetni

Garai Kitti portré Garai Kitti

Ahogy azt lapunk is megírta, múlt hét szerdán megkezdte börtönbüntetését Galambos Lajos. Úgy tűnik, a zenészt még ez sem állítja meg abban, hogy árulja csodálatos kastélyát, aminek bizony meg is kéri az árát. 

A mocsai bírtokért Lajcsi csillagászati összeget kér, közel 5 milliárd forintért szeretne túladni rajta. A Bors cikke szerint az ingatlan hirdetésében az áll, hogy a birtokhoz tartozó kastély alapterüelte 920 négyzetméter, és 33 szoba található a kastélyban. A helyiségek között van például a 8 szoba és 8 fürdőszoba mellett egy „képgaléria”, egy „piano szoba”, egy „Gourmet konyha” és egy „melegítő konyha”.

Galambos Lajos azonban most is sumákolt a gáz- és áramfogyasztással, ugyanis a hirdetésből trükkösen kihagyta, hogy mekkora az átlagos fogyasztás. Mint írták, ezekhez a paraméterekhez semmilyen adatot nem adtak meg. 

Pedig egy esetleges vevőt nyilván ez érdekelne a legjobban, annak fényében meg pláne, hogy Galambos Lajosnak pont azért kellett a börtönbe vonulnia, mert nem fizette ki az ingatlan fogyasztását. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés