Hirdetés

Várandós nő és gyermeke halt meg a 4-esen

Garai Kitti portré Garai Kitti

Frontálisan ütközött két autó Ebes és Debrecen között szombat délután. A balesetben hárman meghaltak, ketten súlyosan sérültek. 

"Eddig tisztázatlan körülmények között egy fehér színű Opel áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy másik autóval" - mondta Balogh Péter Tamás a rendőrség szóvivője. A baleset következtében mindkét autóban kinyíltak a légzsákok és betörtek az üvegek. 

"Az egyik autó az ütközés következtében kigyulladt, a motortere lángolt. A tűzoltók a lángok eloltása közben a sofőrt is kimentették a járműből, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak" - közölte Papp-Kunkli Nóra a Katasztrófavédelem szóvivője. A fehér Opelt vezető férfi életét azonban már nem lehetett megmenteni.

A másik autóban egy család ült. Az apa vezetett, 38 hetes terhes feleségével és 3 éves kislányával tartott Debrecen felé. Miután a feleségét kiszabadították a roncsokból, azonnal beindították a szülést, de már nem tudták megmenteni a baba életét. A másik gyerek és az apa is súlyosan megsérült. 

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja. 

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés