Hirdetés

22 éves fiú halálát okozta a magyar milliárdos fiacskája - apuci válasza annyi volt, hogy "koccantak"

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Mázló Attila most ünnepelte volna születésnapját, de sajnos ezt már nem élhette meg, egy borzalmas balesetben ugyanis életét vesztette.

Attila január 7-én éjszaka, éppen a névnapján halt meg Debrecen belvárosában. A Vágóhíd utcai felüljárón szabályosan haladt, amikor egy szemből érkező luxuskocsi – a sávját elhagyva – letarolta. Szülei, miután a rendőrök bekopogtattak hozzájuk, azonnal a tragédia helyszínére siettek, hogy elbúcsúzzanak tőle, de Attilát addigra már elszállították - írja a Blikk.

A másik autó egy vadonatúj, több tízmilliós AMG C43-as luxus-Mercedes volt, amit egy 19 éves fiú vezetett. A lap szerint a fiatalember egy méregdrága debreceni ingatlanban él a családjával, a szüleinek pedig több, jól menő vállalkozása is van.

"A mostohaapjától kérdeztem, mi történt, aki csak annyit felelt: „koccantak”. Válaszul kérdőre vontam, hogy mondhat ilyet, hiszen a gyermekem meghalt, mire ő csak rántott egyet a vállán" – mesélte az áldozat édesapja. A szülők csak a boncolás után láthatták gyermekük holttestét.

"Rettegtem attól, milyen állapotban találom. Nem volt meg a fél arca, ezért nem akarták megmutatni, de én mindenáron látni akartam, így mégis el tudtam tőle búcsúzni. Nem lehettem ott, amikor meghalt. Bocsánatot kértem tőle, amiért egyedül, magányosan kellett meghalnia. Megtudtam, hogy Attilát pontosan mikor hamvasztják, tudtam, hogy mikor indítják be a gépet, illetve azt is, melyik kéményen fog feljönni a „gyermekem füstje”. Akkor ott meghaltam én is" - fogalmazott az édesanya.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés